Названо смартфони Xiaomi які отримають MIUI 15: понад 50 смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автори порталу XiaomiUI постійно стежать за актуальністю смартфонів Xiaomi. Експерти опублікували два списки. У першому перераховані смартфони, які оновляться до MIUI 15 на базі Android 14, у другому – моделі, які не отримають оновлення і назавжди залишаться на MIUI 14. Спойлер: перший список більший за другий.

У переліку підтримуваних MIUI 15 пристроїв містяться 39 моделей Xiaomi, 28 моделей Redmi і 16 моделей Poco. Повний список має такий вигляд:

Найстарішим Xiaomi з підтримкою MIUI 15 стане модель Xiaomi 11. Оновлення останнім також отримають моделі Redmi K60 і Poco X4 Pro 5G. Найімовірніше, ці смартфони отримають MIUI 15, але вже не оновляться до MIUI 16.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Список смартфонів, які на отримають MIUI 15:

Mi 10 Lite 5G;Mi 10T Lite;Mi 10i 5G;Mi 10;Mi 10 Pro;Mi 10 Ultra;Redmi K30;Redmi K30 5G;Redmi K30 Racing;Redmi K30i;Mi 10T;Mi 10T Pro;Redmi K30S;Redmi K30 Pro;POCO F2 Pro;Redmi Note 9;Redmi Note 9 5G;Redmi Note 9T;Redmi Note 9 Pro;Redmi Note 9 Max;

Вважати “застарілими” всі ці смартфони поки рано. Реліз MIUI 15 відбудеться лише наприкінці 2023 року, тож у власників девайсів зі списку вище ще є час, щоб придбати новий апарат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.