Huawei представила “гнучкий” суперфлагман Huawei Mate X5 – топовий дисплей, купа пам’яті, супутниковий зв’язок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ультимативна “книжка” отримала суперсучасну начинку, два просунутих екрани і велику батарею.

Апаратна основа HUAWEI Mate X5 не уточнюється. Але судячи з того, що смартфон представлений в один день з Mate 60 Pro+, мова, ймовірно, йде про Kirin 9000s. А отже, підтримка роботи в мережах 5G досить імовірна. Також виробник гарантує роботу із супутниковим інтернетом. Але тільки в Піднебесній.

У розкритому вигляді у Mate X5 7,85-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 2496 на 2224 пікселя і кадровою частотою 1-120 Гц. У складеному можна використовувати зовнішній 6,4-дюймовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 2504 на 1080 пікселів, кадровою частотою 1-120 Гц і захистом Kunlun Glass 2. Сканер відбитків пальців бічний.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основна камера потрійна, з головним сенсором на 50 Мп, шириком на 13 Мп і перископним модулем на 12 Мп. Селфі-камера на 8 Мп. ОС – HarmonyOS 4.0.

У смартфона акумулятор на 5060 мА*год зі швидкою дротовою зарядкою потужністю 66 Вт, бездротовою – на 50 Вт і зворотною – на 7,5 Вт. Об’єм ОЗП – 12 або 16 ГБ, флеш-пам’яті – 512 ГБ або 1 ТБ (у версії Mate X5 Collector’s Edition). Ціни поки що не названі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.