Це Pixel 8 Pro. Google на деякий час додала смартфон на свій сайт

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google випадково (чи ні), додала на сайт Google Pixel Simulator смартфон Pixel 8 Pro. Це дало змогу підтвердити дизайн новинки, дізнатися про колірні варіанти та низку функцій.

Pixel 8 Pro буде доступний у кольорах Licorice, Porcelain і Sky або ж, якщо по-простому, в чорному, сірому і синьому.

Сайт також підтверджує збереження слота для карт SIM, “телевіка” з п’ятикратним зумом і наявність датчика температури, який уперше засвітився в рекламі Pixel 8 Pro, яка потрапила в Мережу кілька місяців тому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз Google вже виправила помилку і видалила неанонсовану новинку з сайту. Анонс нових Pixel, нагадаємо, відбудеться в жовтні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.