Названо 10 найпотужніших мобільних пристроїв Apple за версією AnTuTu

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники мобільного бенчмарка AnTuTu опублікували оновлений список найпродуктивніших пристроїв Apple. На відміну від Android-гаджетів, де рейтинг змінюється практично щомісяця, у випадку з “яблучною” технікою зміни відбуваються вкрай рідко, що зумовлено невеликою кількістю релізів.

Без будь-яких сюрпризів найпотужнішим мобільним пристроєм Apple за підсумками липня 2023 року став iPad Pro 12.9 6-го покоління з процесором M2. Друге місце з помітним відставанням посів його “молодший брат” iPad Pro 11 6-го покоління з таким же чипсетом. Різницю в більш ніж 100 тисяч балів можна пояснити більшими розмірами 12,9-дюймової моделі, що сприяє кращому розсіюванню тепла і, як результат, меншому троттлінгу під навантаженням. З відривом ще в майже 100 тисяч балів на третьому місці розташувався iPad Pro 12.9 12.9 5-го покоління з чипом M1.

Що ж стосується “яблучних” смартфонів, то найпродуктивнішим на даний момент залишається iPhone 14 Pro | 14 Pro Max з процесором A16 Bionic. Втім, уже у вересневому рейтингу список пристроїв може змінитися, оскільки наступного місяця очікується реліз нових iPhone 15-ї серії з процесором A17 Bionic у Pro-моделях і A16 Bionic – у базових.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.