Від 256 ГБ до 2 ТБ: названо ємність флеш-пам’яті iPhone 15 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з останніми новинами, моделі iPhone 15 Pro будуть доступні в старшій версії з 2 ТБ флеш-пам’яті.

Про це повідомляє MacRumors з посиланням на китайського постачальника комплектуючих для Apple. Як пише MacRumors, цю інформацію підтвердили, щонайменше, два різних джерела.

Крім того, моделі iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max в базових версіях матимуть не менше 256 ГБ пам’яті. Нагадаємо, в лінійці iPhone 14 мінімальним обсягом пам’яті є 128 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Імовірно, iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max будуть доступні з 256 ГБ, 512 ГБ, 1 ТБ і 2 ТБ флеш-пам’яті. Це пояснює чутки про те, що Apple збирається підвищити ціни на моделі iPhone 15 Pro цього року.

Раніше редактор Bloomberg Марк Гурман і технічний аналітик Джефф Пу заявили, що iPhone 15 Pro може коштувати від 1100 доларів, а iPhone 15 Pro Max – від 1200 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.