HTC представила новий смартфон Wildfire E Star ексклюзивно для Африки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія HTC без зайвого шуму представила свій новий смартфон – HTC Wildfire E Star, призначений спеціально для ринку Африки.

Смартфон має дизайн з краплеподібним вирізом на екрані і товстими рамками з усіх боків. На задній панелі новинки розташована камера з LED-спалахом і логотип HTC.

HTC Wildfire E Star оснащений 6,5-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 720 x 1600 пікселів. Працює пристрій на базі процесора Unisoc SC9832E. Для безпеки передбачені функції розпізнавання обличчя і бічний датчик відбитків пальців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон має 2 ГБ оперативної пам’яті та 16 ГБ внутрішнього сховища. Для розширення пам’яті передбачено слот для microSD-карти.

Пристрій працює на Android 12 Go Edition і оснащений акумулятором на 3000 мАг з підтримкою зарядки потужністю 5 Вт.

На задній панелі розташована 8-мегапіксельна основна камера, а на передній – 5-мегапіксельний селфі-модуль.

На даний момент відомо, що HTC Wildfire E Star буде випущений ексклюзивно для ринку Африки. Інформація про ціну пристрою поки не розкривається.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.