Samsung випустила спецверсію Galaxy Watch 6 Classic у яскравому дизайні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія розширила серію смарт-годинників Galaxy Watch6 новою моделлю з приставкою Golf Edition. Крім оригінального дизайну, вона отримала кілька додаткових функцій, зберігши при цьому всі базові характеристики стандартної версії.

Ключовою відмінністю пристрою від базових Watch6 Classic стали дизайн у стилістиці поля для гольфу (яскраві зелені акценти, в оформленні ремінця, апаратної кнопки й окантовки навколо екрана), а також спеціальні циферблати, які відповідають тематиці гри, та попередньо встановлений застосунок Smart Caddy (з платною підпискою).

В іншому специфікації Galaxy Watch6 Classic Golf Edition не змінилися. Розумний годинник оснащений AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 480×480 пікселів, чіпом Exynos W930, 2 ГБ оперативної пам’яті. Працює новинка під управлінням операційної системи Wear OS 4 з оболонкою One UI 5 Watch.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Watch6 Classic Golf Edition надійшли в продаж на ринку Південної Кореї за ціною $407.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.