Функції, яких не вистачає в сторіс Telegram

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Технологічний портал “Код Дурова” поділився своїм баченням функції Stories у Telegram, виокремивши різні побажання і пропозиції від передплатників Telegram Premium щодо поліпшення та вдосконалення цієї функції.

Серед запропонованих поліпшень – можливість додавати в історії клікабельні посилання, геотеги для позначки поточного місця розташування, а також інтерактивні елементи, такі як музика, опитування і візуальні фільтри.

Користувачі також висловили зацікавленість у появі історій від каналів і можливості репостити повідомлення каналів у свої власні історії. Крім того, вони хотіли б поліпшити взаємодію, наприклад, мати можливість згадувати і відзначати користувачів, залишати “лайки” безпосередньо в історіях, а також підписуватися на історії незнайомих користувачів, не додаючи їх до контактів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується гнучкості, то користувачі хотіли б мати чіткіші відмінності в дизайні, щоб визначати, коли вони отримують реакцію або відповідь на свої історії. Крім того, користувачі хотіли б мати можливість приховувати коментарі від певних людей, а також мати більше можливостей для приховування панелі сторіс на основному екрані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.