OnePlus 13 і OnePlus 13R отримають різний дизайн

OnePlus 13 і OnePlus 13R отримають різний дизайн
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку цього року китайська компанія OnePlus випустила на світовий ринок свій новий флагманський смартфон OnePlus 12, а також модель середнього класу OnePlus 12R. І хоча наступне покоління здається далеким, спекуляції щодо їхніх наступників вже не вщухають.

Згідно з витоком з зазвичай надійного джерела , Yogesh Brar, з’явився ранній ескіз, який демонструє потенційний дизайн OnePlus 13 і OnePlus 13R. Схоже, OnePlus нарешті готова представити більш чіткі відмінності в дизайні між двома смартфонами.

Хоча між OnePlus 12 і 12R є деякі відмінності, особливо з точки зору того, що знаходиться під капотом, вам потрібно буде придивитися уважніше, щоб відрізнити їх один від одного.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як показано на ескізі, острівець камери OnePlus 13 може бути в центрі задньої панелі, в той час як у 13R він може залишитися зліва, але мати квадратну форму. Якщо так станеться, відрізнити їх буде набагато простіше, навіть якщо ви не знайомі з тонкими змінами кольору або брендингу.

Ранні ескізи дизайну часто дуже схожі на кінцевий продукт, але розумно сприймати цей ескіз із зерном солі, особливо з огляду на те, наскільки раннім є цикл чуток про майбутні телефони OnePlus 13.

Що стосується того, чого очікувати від телефонів, то поки що у нас немає витоків специфікацій OnePlus 13R. Однак, що стосується OnePlus 13, попередні витоки натякають на те, що він матиме такий самий 6,8-дюймовий 2K LTPO дисплей, як і його попередник. Крім того, ходять чутки про те, що OnePlus 13 отримає мікро-квадратний вигнутий дисплей, можливо, з метою покращення ергономіки телефону для більш зручного тримання.

Не дивно, що OnePlus 13, як очікується, матиме під капотом майбутній чіпсет Snapdragon 8 Gen 4, оскільки компанія послідовно обирає флагманські чіпсети Qualcomm для своїх флагманських телефонів.

Якщо OnePlus дотримуватиметься схеми запуску, подібної до OnePlus 12, ми очікуємо, що наступник дебютує в Китаї приблизно в грудні 2024 року, а глобальний запуск, ймовірно, відбудеться місяцем пізніше.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

ДЖЕРЕЛОphonearena.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.