Xiaomi Mi 7 на нових фото: рамка з дорогої сталі, а задня кришка зі скла

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні, 11 квітня, в мережу потрапили нові фотографії смартфона Xiaomi Mi 7, які проливають світло на зовнішній вигляд майбутньої новинки і деякі її особливості. Судячи з усього, китайська корпорація вирішила скопіювати з iPhone X не тільки виріз у верхній частині екрану, а й зовнішній вигляд корпусу. На знімках видно, що новий китайський флагман володіє рамках з хірургічної дорогої сталі, а задня кришка виготовлена ​​зі скла.

Раніше повідомлялося, що Xiaomi Mi 7 отримає тільки скляну задню кришку без будь-яких надмірностей. Проте, опубліковані знімки свідчать про протилежне. Хірургічна сталь, з якої виготовлена ​​рамка телефону, має дзеркальний ефект і великим запасом міцності, а ще вона, само собою, не схильна до корозії і іржі. Використовувати скло в якості матеріалу для тильної частини корпусу виробник вирішив не просто так, а заради забезпечення сумісності з бездротовою зарядкою.

На нижньому торці корпусу Xiaomi MI 7 знаходиться роз’єм USB Type-C, а також вирізи для динаміка і мікрофона. Звичного 3,5 мм аудіороз’єми на нижній частині мобільного пристрою немає, тому його наявність знаходиться під великим питанням. Боковий знімок говорить про те, що телефон має подвійну камеру з вертикальним розташуванням, яка за своїм зовнішнім виглядом виявиться ідентична тій що в iPhone X. Її зараз можна зустріти в Redmi Note 5 Pro і Mi MIX 2S .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомо, що Xiaomi Mi 7 отримає 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графічний прискорювач Adreno 630, 6/8 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної флеш-пам’яті, великий 5,65-дюймовий OLED- екран з вбудованим в нього сканером відбитків пальців, а також акумуляторною батареєю ємністю 3400 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки.

Офіційний анонс нового китайського флагмана очікується в травні-червні нинішнього року, а купити його базову версію в Китаї, за даними ряду джерел, можна буде десь за $500. Ціна в Україні, звичайно, виявиться вище .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.