Порівняння Vivo S17, S17 Pro та S17t: який із нових смартфонів коштує своїх грошей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно китайська компанія Vivo випустила тріо смартфонів Vivo S17. У лінійку увійшли три моделі – Vivo S17, S17 Pro та S17t. Чим вони відрізняються одна від одної, крім ціни і яка з трьох моделей коштує своїх грошей, розберемося зараз, порівнявши їх між собою.

Дизайн

Всі три смартфони виконані в єдиному стилі та мають однакові розміри корпусу. При цьому базовий Vivo S17 і S17t важать разом із усією начинкою 186 г, а Pro-версія трохи важча — 188 г.

В цілому серія Vivo S17 виконана в сучасному та водночас елегантному дизайні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дисплей

Всі три смартфони Vivo S17 обладнані великим 6,78-дюймовим дисплеєм типу AMOLED з роздільною здатністю Full HD+ (2800 на 1260 пікселів). Цей екран забезпечує яскраве зображення з глибоким чорним кольором.

Апаратне та програмне забезпечення

Мабуть, головна відмінність представників серії Vivo S17 – це процесори. Так, базовий Vivo S17 оснащується чіпсетом Qualcomm Snapdragon 778G+ з восьмиядерним процесором із тактовою частотою 2,5 ГГц. Pro-версія смартфону базується на восьмиядерному чіпі Mediatek Dimensity 8200 з вищою тактовою частотою на рівні 3,1 ГГц, а Vivo S17t у свою чергу побудований на платформі Mediatek Dimensity 8050 з восьмиядерним процесором з тактовою частотою 3 ГГц, що забезпечує баланс між .

Що ж до пам’яті, то Vivo S17 і S17 Pro пропонуються в конфігураціях з 8 або 12 Гбайт оперативної та 256 або 512 Гбайт вбудованої пам’яті. А Vivo S17t доступний в єдиній версії з 12 Гбайт ОЗУ та вбудованим накопичувачем на 512 Гбайт.

Всі три нових смартфони Vivo поставляються з мобільною операційною системою Android 13 на борту, поверх якої встановлено фірмовий інтерфейс користувача OriginOS.

Камери

Ще одна відмінність нових смартфонів Vivo – у їхніх камерах. Базовий Vivo S17 обладнаний подвійною основною камерою з головним модулем на 50 мегапікселів та додатковим 8-мегапіксельним датчиком. Для селфі та відеозв’язку у нього передбачена 50-мегапіксельна фронтальна камера. Pro-версія смартфона має потрійну основну камеру з головним 50-мегапіксельним датчиком із двома додатковими модулями з роздільною здатністю 12 та 8 мегапікселів. Фронтальна камера в нього така сама, як у молодшого брата — 50-мегапіксельна, врізана в дисплей. Що ж стосується Vivo S17t, то він має такий самий набір камер, як у базового Vivo S17.

Акумулятор

Всі три моделі Vivo S17 живляться від акумуляторної батареї ємністю 4600 мАч з підтримкою швидкого проводового заряджання потужністю 80 Вт через порт USB Type-C. Кожен із трьох смартфонів здатний довгий час пропрацювати без підзарядки, а завдяки 80-ватному заряду ви будете «прив’язані» до розетки у разі розрядки смартфона на відносно невеликий період часу.

Ціна запитання

Вартість базової версії Vivo S17 стартує з позначки 330 євро, Pro-версія коштуватиме мінімум 410 євро, а Vivo S17t оцінений виробником 400 євро.

Переваги Vivo S17:

  • доступна ціна;
  • процесор Qualcomm;
  • декілька конфігурацій пам’яті;
  • оригінальні кольори корпусу.

Недоліки Vivo S17:

  • камери гірші, ніж у Pro-версії.

Переваги Vivo S17 Pro:

  • потужний чіп;
  • чудові камери;
  • оптичний зум;
  • стереодинаміки.

Недоліки Vivo S17 Pro:

  • висока ціна.

Переваги Vivo S17t:

  • оптимальне співвідношення ціни та якості;
  • вбудований накопичувач на 512 Гб.

Недоліки Vivo S17t:

  • камери гірші, ніж у Pro-версії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.