Названо 5 прихованих функцій фітнес-браслетів. Вони є майже на будь-якому Xiaomi Mi Band

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найчастіше нові опції фітнес-трекерів потрібні, щоб виправдати чергове оновлення. Але є фішки, які можуть реально спростити життя – і ми не про 2048 на Xiaomi Mi Band 8 або платні циферблати в Huawei Band 7.

Знайшли, що заховано

За словами експерта, описані секрети працюють майже на всіх смарт-браслетах Xiaomi, Amazfit і Huawei.

Наприклад, ви знали де у фітнес-трекерах є ліхтарик? Найчастіше його можна знайти в розділі “Ще” або “Більше” меню вашого девайса. Причому в сучасних браслетах ліхтарик працює відмінно – через яскраву і якісну AMOLED-матрицю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що робити, якщо загубили телефон вдома? Відкрийте розділ з додатковими опціями і тапніть на іконку “Знайти мій телефон” – браслет надішле сигнал на пов’язаний смартфон.

За допомогою пристрою Xiaomi або Huawei можна керувати відтворенням плеєра смартфона. Для цього відкриваємо додаток “Музика” і насолоджуємося: апп отримає доступ до будь-якої програми, яка програє музику або відео на телефоні. А ще за таким самим принципом можна керувати камерою. Поставили смартфон на штатив або укріпили на горизонтальній поверхні, піднесли зап’ястя з фітнес-трекером і знайшли в розділі “Ще” опцію “Віддалена камера”.

Як правило, Android-смартфони дають змогу використовувати фітнес-трекер як інструмент розблокування пристрою. Схема проста: апарат по Bluetooth “відчуває” фітнес-трекер поблизу і знімає блокування. Щоб налаштувати цю опцію, подивіться на скріншот нижче:

Майже в кожному фітнес-браслеті є опція “Розумний будильник”, який вміє аналізувати стан власника і піднімати його в момент, коли людина вже готова прокинутися. У такому режимі браслет не вібруватиме строго о 7:00, а подасть сигнал на 5 хвилин раніше або пізніше – коли користувач перебуває у фазі неглибокого сну. Йти далеко не доведеться – функція активується в меню налаштувань будильника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.