Добірка найкращих смартфонів 2022 року: чудові гаджети за менші гроші

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У нашій добірці п’ять найкращих гаджетів минулого року – по одному на кожен бренд.

TECNO Camon 19 Pro

TECNO – перспективний новачок на ринку. Здається, бренд робить ставку на оптимальний баланс ціни та якості. Наочний приклад – TECNO Camon 19 Pro.

У смартфона потужний процесор з 8 ГБ оперативної пам’яті. Він відмінно справляється в повсякденних сценаріях і швидко запускає ігри на високих налаштуваннях. Є опція перетворення вбудованої пам’яті в оперативну – для особливих ресурсоємних завдань.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

TECNO Camon 19 Pro отримав значний екран з діагоналлю 6,8 дюйма і роздільною здатністю Full HD. Зображення – те, що чекаєш від сучасного смартфона: насичене, яскраве, соковите і деталізоване.

Набір камер – стандартний для гаджета середньої цінової категорії. Основний модуль на 64 Мпікс відповідає за створення чітких знімків навіть при слабкому освітленні. Його доповнюють модуль на 50 Мпікс з дворазовим оптичним зумом і камера для портретних знімків на 2 Мпікс.

За енергоживлення смартфона відповідає потужна батарея на 5 000 мАг. Швидка зарядка на 33 Вт заповнить ємність батареї з 0 до 100% всього за 65 хвилин.

Xiaomi 12 Pro

Xiaomi 12 Pro – один із найпродуктивніших смартфонів 2022 року. Його спритний восьмиядерний процесор з 12 ГБ оперативної і 256 ГБ вбудованої пам’яті без проблем підтримує стабільну роботу найвимогливіших додатків. Можна бути впевненим – ресурсу потужності у смартфона вистачить на три-чотири роки.

Великий екран з діагоналлю 6,73 дюйма і роздільною здатністю 3200×1440 пікселів відмінно підходить як для роботи з додатками, так і для перегляду відео. Гаджет оснащений стереодинаміками, які дають чисте об’ємне звучання.

Усі три камери смартфона отримали роздільну здатність у 50 Мпікс для реалістичної передачі кольору і високої деталізації. Звичайні знімки, панорами, портретні фотографії – модулі дадуть змогу втілити найскладнішу творчу задумку.

Акумулятор з ємністю 4 600 мАг забезпечує активну роботу зі смартфоном протягом усього дня. А завдяки швидкій зарядці батарея заповнюється з 0 до 100% всього за 39 хвилин.

Poco X4 Pro

Впізнаваний дизайн – фірмова фішка смартфонів Poco. Наочний приклад – Poco X4 Pro. Майже чверть задньої панелі займає блок із флагманськими камерами. Основний модуль на 108 Мпікс, надширококутний на 8 Мпікс і макрооб’єктив на 2 Мпікс дадуть змогу створювати опрацьовані знімки прекрасної якості.

Гаджет отримав яскравий і контрастний дисплей з діагоналлю 6,67 дюйма і роздільною здатністю Full HD+. Зображення соковите, деталізоване – яскравість автоматично підлаштовується під освітлення.

За високу швидкість у режимі багатозадачності відповідає восьмиядерний процесор на 6 ГБ оперативної пам’яті. Навіть при максимальних навантаженнях ви не ризикуєте перегріти смартфон – завдяки оновленій системі охолодження.

Батарея на 5000 мАг забезпечить день роботи при хорошому навантаженні. А за рахунок турбозарядки на 67 Вт ємність акумулятора заповнюється до 90% лише за півгодини.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Флагман Samsung Galaxy S22 Ultra став найбільш захищеним у лінійці бренду. З обох боків корпус закритий міцним загартованим склом у рамі з армованого алюмінію. А за рахунок стандарту захисту IP68 смартфон не боїться занурення у воду на глибину до півтора метра.

За чудову передачу кольору, соковиті відтінки і комфортний перегляд контенту відповідає 6,8-дюймовий екран з роздільною здатністю 3088×1440 точок. За рахунок яскравості в 1 750 ніт екран не “сліпне” навіть під прямими сонячними променями. Плавність картинки у відео та іграх забезпечує частота оновлення в 120 Гц.

Потужний процесор з 12 ГБ оперативної пам’яті впорається з найбільш ненажерливими додатками. Обробка відео, ігри на високих налаштуваннях, редагування фото – все це можна сміливо запускати одночасно і не боятися, що гаджет зависне.

Смартфон знімає на квадрокамеру з роздільною здатністю до 108 Мпікс. Основний модуль обзавівся особливо чутливим сенсором, що забезпечує чіткі знімки навіть у нічний час. А завдяки суперстабілізації ви отримаєте опрацьовані фотографії при зйомці рухомих об’єктів.

Батареї з ємністю 5 000 мАг вистачить на добу навіть за високих навантажень. Заряджається акумулятор за допомогою супершвидкої дротової та швидкої бездротової зарядок.

Apple iPhone 14 Pro Max

Найкращий в останній лінійці iPhone.

Смартфон отримав свіжий процесор Apple, він швидший і споживає менше енергії.

У нового iPhone найяскравіший серед смартфонів Apple екран. Висока частота оновлень дає плавну картинку в іграх і під час роботи з додатками.

Нова особливість дисплея – виріз “Динамічний острів”, що змінив “чубчик”, який змінює свою форму залежно від ситуації. Наприклад, під час вхідного дзвінка він збільшується в розмірах і відображає іконку абонента, що телефонує, з кнопками “Прийняти” і “Відхилити”.

Знімає Apple iPhone 14 Pro Max на потрійну камеру з поліпшеними об’єктивами. Головний модуль на 48 Мпікс може похвалитися просунутою оптичною стабілізацією, завдяки якій знімки виходять чіткими навіть при зйомці в русі. Кращими стали і нічні фото.

Крім того, Apple iPhone 14 Pro Max вміє знімати відео з роздільною здатністю 8K – майже професійної якості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.