Топ-3: Найкращі ігрові смартфони на 2023 рік

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні ігрові смартфони стають дедалі популярнішими завдяки своїй універсальності та додатковим функціям, які роблять процес гри комфортнішим і захопливішим. Деякі виробники випускають справжні ігрові монстри, які не тільки вміють грати живими і насиченими фарбами, а й оснащені потужним залізом, яке забезпечує високу продуктивність.

Таким чином, пропонуємо ознайомитися з топ-3 найкращих ігрових смартфонів на 2023 рік.

1. Asus Rog Phone 6

Цей смартфон, безумовно, є лідером серед смартфонів, призначених для ігор. Його зовнішній вигляд змушує задуматися про його призначення. Суворий і оригінальний дизайн, заокруглені форми і яскраве RGB-підсвічування роблять цю модель невід’ємною частиною культури ігрової індустрії. Завдяки своїм характеристикам смартфон сміливо займає лідируючі позиції.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Апарат оснащений чипом Snapdragon 898 від Qualcomm, а також містить 16ГБ оперативної пам’яті LPDDR5-типу і сховище на 512ГБ. Це дає змогу запускати всі останні ігри з максимальними налаштуваннями без затримок і лагів. Батарея на 6 000мАг забезпечує довге автономне використання.

Доступна широка колекція аксесуарів, від геймпадів до док-станцій, яка дає змогу використовувати ROG Phone 6 як повноцінний мультимедійний центр.
.
Однак не чекайте від Phone 6 феноменальних знімків камери. В основній камері сенсор Sony IMX686 з роздільною здатністю 64МП і діафрагмою f/1.8, а також 13МП камери ultra-wide і камери глибини лише допоможуть спокійно сфокусуватися на об’єкті, а не нададуть чітке зображення.

2. Xiaomi Black Shark 5

Цей смартфон є чудовим бюджетним пристроєм для ігор, який попри свою невисоку вартість не поступається за якістю продуктивності більш дорогим аналогам.

Смартфон отримав IPS-дисплей з роздільною здатністю 2400×1080 пікселів, процесор на 8 ядер Snapdragon 888 від Qualcomm, а також оперативної пам’яті 12ГБ LPDDR5-типу і 256ГБ вбудованого сховища UFS 3.1. Батарея на 5 000мАг дає змогу використовувати пристрій довго, а підтримка швидкої зарядки дасть змогу зарядити його за короткий час.

Фронтальна камера забезпечує якісні селфі та має роздільну здатність 20МП, а основна камера на 64МП дає візуальне задоволення в грі.

Звичайно, все одно необхідно обумовити, що Black Shark 5 може бути злегка важким, але при цьому він невибагливий у використанні і потрібен саме для ігрової спеціалізації.

3. ZTE Nubia RedMagic 7S

Новий флагман від ZTE – ще один з ігрових смартфонів, які обіцяють високу продуктивність. Смартфон оснащений AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2400×1080 пікселів, 12ГБ оперативної пам’яті LPDDR5-типу, процесором Snapdragon 888, а також сховищем на 256ГБ.

Батарея на 5 000мАг дає змогу довго грати без підзарядки. Основна камера на 64МП, а фронтальна камера на 8МП згодиться для якісних селфі.

На відміну від ASUS ROG Phone 6, Nubia Redmagic 7s – це бюджетний варіант, який зможе зацікавити багатьох гравців.

Але варто зазначити, що дизайн Nubia RedMagic 7S має не настільки яскравий та оригінальний вигляд, як у інших моделей, що може знизити рівень візуального захоплення.

Загалом, усі ці ігрові смартфони, представлені в топі, є найкращими у своїх категоріях і можуть задовольнити потреби навіть найвибагливішого гравця. Кожен з них має свої переваги і недоліки, але в підсумку вибір залежить тільки від особистого смаку і бажань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.