Huawei P60 вийде на глобальні ринки 9 травня: нові подробиці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei P60 буде представлений на глобальних ринках 9 травня. Серія включає в себе Huawei P60, Huawei P60 Pro і преміальну модель Huawei P60 Art. Вона була представлена в Китаї в березні цього року. Телефони працюють на базі процесора Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 4G і оснащені двостороннім супутниковим зв’язком Beidou, що дає змогу користувачам надсилати й отримувати повідомлення за допомогою супутникових мереж у місцях, де стільниковий зв’язок недоступний.

У нещодавньому твіті компанія оголосила, що глобальну версію Huawei P60 буде представлено в усьому світі 9 травня. Huawei також згадала, що поряд з нею будуть випущені й інші флагманські продукти, але не уточнила, які саме.

Huawei P60 і Huawei P60 Pro пропонуються в колірних варіантах Rococo Pearl, Violet, Black і Green, тоді як модель P60 Art доступна тільки в колірних варіантах Azure Blue і Seashore Gold.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ціни на смартфони починаються від 4 488 китайських юанів (приблизно 55 000 рублів) за базовий варіант Huawei P60 зі 128 ГБ пам’яті. Варіанти з 256 і 512 ГБ пам’яті оцінені в 4 988 юанів (близько 60 000 рублів) і 5 988 юанів (близько 72 000 рублів) відповідно.

Телефони отримали підтримку двох nano SIM-карт і працюють на базі операційної системи HarmonyOS 3.1. Усі три моделі оснащені 6,67-дюймовим вигнутим дисплеєм FullHD+ OLED з частотою оновлення 120 Гц. Смартфони працюють на базі процесорів Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 4G і підтримують двосторонню передачу повідомлень через супутник Beidou.

Huawei P60 отримав потрійну задню камеру з 48-мегапіксельним основним сенсором з оптичною стабілізацією зображення (OIS), 13-мегапіксельним ультраширококутним об’єктивом і 12-мегапіксельним перископічним телеоб’єктивом. Huawei P60 Pro має цілих два 48-мегапіксельних сенсори зі стабілізацією OIS і 13-мегапіксельний ультраширококутний сенсор.

Huawei P60 Art також отримав два 48-мегапіксельні сенсори з OIS, але більшу 40-мегапіксельну надширококутну камеру. У всіх трьох моделях використовується 13-мегапіксельний модуль фронтальної камери, розміщений у вирізах по центру у верхній частині дисплея.

Базова і Pro моделі оснащені акумуляторами ємністю 4815 мАг з підтримкою бездротової зарядки потужністю 50 Вт. Крім того, Huawei P60 підтримує швидку дротову зарядку потужністю 66 Вт, а Huawei P60 Pro дротову зарядку потужністю 80 Вт. P60 Art оснащений акумулятором ємністю 5 100 мАг з підтримкою швидкої зарядки 88 Вт і бездротової зарядки 50 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.