Meizu 15: з’явилися нові «живі» фотографії флагмана

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Meizu на честь свого 15-річчя готує «ювілейну» флагманську лінійку – смартфонів Meizu 15, 15 Plus і 15 Lite. Завдяки новим фотографіям ми знаємо, як будуть виглядати смартфони.

 

Meizu не стала копіювати фірмовий «козирок» Apple з iPhone X, а ще в нижній частині залишиться фізична кнопка управління. Тому назвати смартфон безрамковим ніяк не виходить. Задня панель смартфона виконана з металу з глянсовим покриттям. Нижня кнопка на лицьовій стороні невелика, тому навряд чи там розмістять сканер відбитків пальців. Швидше за все, він з’явиться на правій грані корпусу, як це зроблено в Meizu M6s :

Середня модель в лінійці Meizu 15 отримає екран 5,5 дюйма, а 15 Plus – 6 дюймів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Анонс смартфонів Meizu 15 повинен відбутися в квітні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОhi-tech.mail.ru

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.