Представлено бюджетну новинку від Huawei – Nova 11i

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія представила недорогу модель Huawei Nova 11i у двох колірних рішеннях. Вона працює на базі Snapdragon 680 і 8 Гб ОЗП, також вбудовано 128 Гб постійної пам’яті і слот для карт microSD об’ємом до 1 Тб. У новинки 6,8-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2388 х 1080 пікселів і частотою 90 Гц. Акумулятор ємністю 5000 мА-год підтримує швидку зарядку (40 Вт).

У смартфон встановлено ОС EMUI 13. Подвійний модуль камери включає основний датчик на 48 Мп і сенсор глибини сцени роздільної здатності на 2 Мп. Інтегрований динамік потужністю 88 дБ, є Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0 і NFC-модуль, а також сканер відбитків пальців на бічній частині корпусу. Ціна новинки становить 320$.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.