POCO F5 Pro розпакували до анонсу – відео

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Прем’єра POCO F5 Pro намічена на 9 травня, проте в мережі вже з’явилося відео з розпакуванням смартфона. Крім демонстрації дизайну, блогер, який опублікував ролик, назвав і всі ключові характеристики майбутньої новинки.

Реклама

Інформацією про смартфон поділився інсайдер Судханшу Амбхоре. У комплект з POCO F5 Pro входять прозорий силіконовий чохол, зарядний пристрій потужністю 67 Вт, USB-кабель і керівництво користувача.

Представлений у ролику смартфон виконаний у чорному кольорі корпусу. На його передній панелі розмістився плоский дисплей із круглим отвором у верхній частині для датчика камери. Ззаду розмістився прямокутний блок основної камери з трьома датчиками і подвійним спалахом, а нижче нанесений фірмовий логотип бренду. Кнопка регулювання гучності і клавіша живлення знаходяться на правій грані.

Відомо, що POCO F5 Pro отримав 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 2K, частотою оновлення 120 Гц і підекранним сканером відбитка пальця. Основою майбутньої новинки став чип Snapdragon 8+ Gen1, а за її автономність відповідає акумулятор на 5160 мАг. За можливості зйомки відповідають тильний модуль із сенсорами на 64, 8 і 2 Мп, а також 16-мегапіксельна фронталка.

Крім того інформатор опублікував “живі” знімки базової версії смартфона, яка отримала інший дизайн.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ