Названо 10 змін прийдешнього OnePlus 13 порівняно з OnePlus 12

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На YouTube-каналі Fiiber поділилися інформацією про очікування від нового флагмана OnePlus 13.

Реклама

Смартфон буде презентовано в Китаї вже наступного місяця, і, за прогнозами, він запропонує більше можливостей, ніж OnePlus 12, при цьому зберігаючи конкурентоспроможну ціну.

Новий дизайн. Очікується, що дизайн OnePlus 13 зазнає змін. Блок камер може переміститися в центр або змінити свою форму. У будь-якому випадку, новий смартфон буде зовсім не схожим на OnePlus 11 або 12.

Потрійна 50-мегапіксельна камера. За чутками, OnePlus 13 буде оснащений трьома камерами по 50 МП кожна, причому всі вони матимуть 3-кратний зум.

Більший акумулятор. Новий смартфон отримає батарею на 6000 мА·год, що є покращенням порівняно з 5400 мА·год у OnePlus 12.

Процесор Snapdragon 8 Gen 4. Очікується, що OnePlus 13 стане першим смартфоном із новітнім процесором Snapdragon 8 Gen 4.

Відсутність підтримки бездротової зарядки. Як і в OnePlus 11, у новій моделі не буде бездротової зарядки, хоча вона була у OnePlus 12.

Керамічна обробка. За чутками, смартфон матиме керамічну та металеву обробку, що зробить його міцнішим, але й важчим.

Дисплей. OnePlus 13 може отримати 6,8-дюймовий 2К-дисплей з технологією LTPO, частотою оновлення 120 Гц та чотирма вигинами по краях.

Ультразвуковий сканер відбитків пальців. Це нововведення покращить роботу сканера навіть за умов, коли пальці користувача забруднені або вологі.

Штучний інтелект. Очікується, що наступна версія Oxygen OS на базі Android 15 принесе багато нових функцій ІІ, яких не було в OnePlus 12.

Ціна і реліз. Як і минулого року, глобальна версія OnePlus 13, ймовірно, з’явиться наприкінці 2024 року. Ціна поки що не оголошена.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ