watchOS10 стане найбільшим оновленням за всю історію Apple Watch

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Анонс нової прошивки очікується під час свого щорічного заходу WWDC, який відбудеться 5 червня 2023 року.

Про це розповів портал Macrumors із посиланням на Марка Гурмана. Журналіст не представив детальних подробиць майбутнього оновлення. Він стверджує що watchOS10 стане “великим” оновленням з “масою поліпшень” і “оновленим інтерфейсом”.

Гурман заявляє, що вагомих змін від Apple Watch наступного покоління чекати не варто. Вони мінімально відрізнятимуться від поточної моделі, з урахуванням незначних змін у залізі, тому вся увага буде спрямована на watchOS 10.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що перша бета-версія watchOS 10 має бути доступна учасникам програми для розробників незабаром після проведення на WWDC. Публічна бета-версія, найімовірніше, буде випущена в липні для тих, хто зареєстрований у безкоштовній програмі бета-тестування програмного забезпечення Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.