Розкрито відмінності Samsung Galaxy Z Fold 5 від попередника

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У серпні 2023 від Samsung чекають анонсу нового складного флагмана – Galaxy Z Fold 5. І, якщо вірити популярному інсайдеру Ice Universe, пристрій зможе нас здивувати.

Як мінімум, новинка буде тоншою за свого попередника, Galaxy Z Fold 4. Очікується, що товщина Fold 5 у складеному стані складе всього 13 мм проти 16 мм у минулого покоління.

Досягти цього інженери бренду змогли за рахунок використання нової конструкції шарніру «крапля» із зазором 0,2 мм у складеному стані. Таким чином, майбутній флагман в принципі буде позбавлений будь-якого помітного зазору між половинками.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється, що все це також зробить Fold 5 тоншим за Oppo Find N2, але все ще товстішим за Xiaomi Mix Fold 2.

Зазначимо, що Ice Universe викликає довіру рахунок минулих точних витоків. Наприклад, він першим розкрив, що в iPhone X буде використовуватися виріз у формі «чубчика».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.