Samsung представила перше оновлення смартфонів серії Galaxy S23

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung розпочала продаж флагманської лінійки смартфонів Galaxy S23 зовсім недавно. Пройшло кілька днів і на пристрій надійшло перше оновлення. Розмір його невеликий і призначено воно насамперед для безпеки.

Ці апарати опинилися на прилавках із січневим оновленням безпеки, а тепер отримують оновлення за 1 лютого. Тут містяться 48 патчів системи Android 13 і 7 для оболонки One UI. Це оновлення потрапило на розблоковані апарати S23 по всій Європі, а незабаром воно з’явиться і в інших регіонах.

На стандартній моделі S23 розмір оновлення трохи перевищує 500 МБ, на Ultra близько 600 МБ. У 2022 Samsung поміняла розклад оновлень флагманів, обіцяючи чотири оновлення Android і п’ять років патчів безпеки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це означає, що на S23 у результаті буде встановлена ​​Android 17 і патчі безпеки за 2028 рік, пише GSMArena.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.