Чому важливі оновлення безпеки Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлення програмного забезпечення є важливим елементом використання будь-якого обладнання. Це дуже простий спосіб додати нову функціональність пристрою. Також регулярні оновлення та виправлення безпеки є важливим захистом від хакерів. Не винятком є ​​смартфони Android .

Google щомісяця розповсюджує серед виробників оновлення, що підвищують продуктивність смартфона та його безпеку. Оновлення з новими функціями також допомагає оптимізувати інтерфейс користувача. Багато користувачів недооцінюють оновлення Android , а це як ви розумієте неправильно.

Кожен виробник має право змінювати функціонал свого програмного забезпечення, що неможливе без оновлень. Навіть якщо є проблема, розробники можуть швидко виправити її. Якщо ви не оновлюватимете свої смартфони, то цього не станеться.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Модифікація операційної системи (ОС) дозволяє виробникам використовувати весь потенціал обладнання, що є ще однією великою перевагою регулярних оновлень Android . Великі компанії вже протягом п’яти років зобов’язалися випускати регулярні оновлення, що є важливою зброєю у боротьбі за залучення користувачів.

Атаки вірусів та шкідливого ПЗ збільшуються з кожним роком. Відкритий код операційної системи значно полегшує виявлення вразливостей. Зовнішні експерти з кібербезпеки дуже часто повідомляють про небезпечні програми в Google. Таким чином, потенційно шкідливе програмне забезпечення видаляється з Google Play максимально швидко.

За кількістю оновлень Android відстає від iOS, але справа в тому, що Google значно вдосконалює систему оновлень. Рекомендується не оминати програмні пакети, якими виробники періодично оновлюють смартфони.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.