Рейтинг 2023: найпотужніші у світі Android-смартфони

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За підсумками січневих тестів перемогу здобув китайський смартфон Vivo X90 Pro+, який набрав 1283893 бали.

Найпопулярніший у світі бенчмарк – китайський AnTuTu – вкотре назвав найпотужніші у світі Android-смартфони. За підсумками січневих тестів перемогу здобув китайський смартфон Vivo X90 Pro+, який набрав 1283893 бали.

На другому місці з невеликим відставанням від чемпіона йде Vivo iQOO 11 з результатом в 1 272 580. Обидва ці гаджети побудовані на базі нового флагманського процесора Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Наступні чотири рядки чарту зайняли володарі чіпа перед.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Бронза” дісталася геймерському смартфону Lenovo Legion Y70, який зумів набрати в тестах 1112092 бали. За ним слідують Redmi K50 Ultra, Asus Zenfone 9 та Xiaomi 12T Pro. На сьомому рядку рейтингу розташувався ще один геймерський смартфон – Nubia Red Magic 7 – в основі якого лежить трохи застарілий флагманський чіп – Snapdragon 8 Gen 1.

Також до десятки увійшли Vivo iQOO Neo 7, Samsung Galaxy Z Fold4 5G та Xiaomi 12 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.