Чи можна заряджати iPhone до 100%

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Давайте визнаємо: незважаючи на те, що Apple регулярно прокачує автономність Айфонів , смартфони все одно розряджаються досить швидко. У багатьох з нас просто немає можливості чергувати біля розетки або мати при собі повербанк, щоб зарядити Айфон. А коли джерело живлення опиняється під рукою, ми намагаємося повністю зарядити iPhone , щоб вистачило надовго. Але краще не робити.

  • Намагайтеся тримати заряд айфона в межах 40-80%. Це найбільш оптимальний рівень, при якому акумулятор якомога довше залишатиметься у працездатному стані. Доведеться рідше користуватися смартфоном, щоб він не так швидко розряджався. На жаль.
  • Якщо немає можливості стежити за зарядкою, відключайте Айфон від адаптера до досягнення 100%. Незважаючи на автоматичне припинення заряджання, пізніше рівень падає до 99% і смартфон знову підключається до живлення. Падіння заряду не завжди реєструє iOS, але вони фіксуються контролером. Тому смартфон знову починає заряджатися, а батарея деградує.
  • Під час зарядки потрібно зняти з Айфона щільний чохол, щоб смартфон не перегрівався: тепло та будь-які перепади температур негативно впливають на довговічність батареї. Порада досить дивна, але так рекомендує робити Apple.

Важливо, що це поради, а не вимоги. Ви вільні заряджати акумулятор Айфона так, як вам зручно, але в іншому випадку можуть настати незворотні наслідки для акумулятора на кшталт занадто швидкого зношування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.