Перші подробиці про Steam Deck другого покоління

Покращений екран та час автономної роботи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В інтерв’ю The Verge дизайнери Steam Deck Лоуренс Янг та П’єр-Лу Гріффе поділилися першими подробицями про портативний ПК другого покоління.

Компанія вже веде розробку пристрою та сфокусована на покращенні дисплея та часу автономної роботи. Значного приросту у продуктивності, навпаки, не варто чекати: у компанії не хочуть розділяти клієнтів за потужністю їх пристроїв.

Також у новому поколінні буде доопрацьовано конструкцію корпусу, щоб спростити доступ до комплектуючих. Цим займаються і для першої версії Steam Deck: у нових постачаннях набагато простіше замінити акумулятор.

Коли представлять друге покоління Steam Deck, невідомо. Доопрацьовувати оригінальний Steam Deck не припинять: компанія постійно випускає оновлення, а всередині команди є два списки завдань – помилки, які потрібно виправити, та нові функції.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.