Підсумки року: найкращі бездротові повнорозмірні навушники 2022 року за версією iTechua

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наближається завершення 2022 року, і ми продовжуємо підбивати рейтингові підсумки новітніх напрацювань в індустрії електронних гаджетів. 

Нинішня публікація — про повнорозмірні бездротові навушники, які наша редакція визнала найбільш вдалими та найкращими цього року.

Sony WH-1000XM5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлена ​​модель успішної серії WH-1000 від компанії Sony. У цих навушників відомий дизайн (хоча і на любителя), зручна конструкція та надійне збирання з якісних матеріалів. До недоліків можна віднести хіба тільки те, що вони, на відміну від попередніх моделей, не складаються, тобто при перевезенні займатимуть більше місця. Еквалізація звуку можлива як у рідному для них програмі Sony Headphones Connect, так і в інших програмах. Підтримуються різні кодеки (SBC, AAC і LDAC — але не aptX), є активний шумодав, зарядка через USB Type-C, а батареї вистачає приблизно на добу безперервної роботи.

Bowers & Wilkins PX8

Навушники, які поєднують у собі високу якість звуку та комфортну конструкцію. У них використовуються оновлені 40-мм карбонові драйвери, а філіжанки та кріплення оголов’я виконані з алюмінію, а не пластику, що позитивно позначилося на зовнішньому вигляді. Акумулятор теж не підвів – 30 годин автономної роботи на середній гучності навушників.

Sennheiser Momentum 4 Wireless

Виняткові за якістю звучання ці навушники — музика в них звучить насичено, деталізовано і є великий запас гучності для тих, хто любить, щоб акустика аж вібрувала на голові. З увімкненим шумодавом автономність становить 56 годин, без нього ще більше, а це означає, що навіть запеклим меломанам доведеться заряджати навушники дуже рідко.

JBL Quantum 910

Quantum 910 – одна з топових моделей бездротових повнорозмірних навушників JBL цього року. Вона має підтримку емуляції об’ємного звучання, активний шумодав, а завдяки підключенню до комп’ютера за допомогою USB-адаптера забезпечує вкрай невелику затримку і тому підійде геймерам. Геймерську спрямованість видає виносний мікрофон і підсвічування, що настроюється. У кожній чашці знаходиться 50 мм динамічний драйвер з підтримкою звуку Hi-Res.

Technics EAH-A800

Декілька років тому компанія Panasonic вирішила відродити легендарний бренд Technics і знову почала випускати під ним звукові пристрої топового рівня. Навушники Technics EAH-A800 відрізняються звуком із високою деталізацією та особливим акцентуванням на глибокий бас. Серед кодеків, що підтримуються, є LDAC, що забезпечує передачу звуку з мінімальною втратою якості. Вони майже не відчуваються на голові навіть при тривалому використанні, а з урахуванням того, що заряду вистачає на 50 годин роботи, їх справді можна довго не знімати з голови.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.