Названо головне нововведення наступного MacBook Air – його неможливо не захотіти

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
У мережі з’явилися витікання щодо майбутнього MacBook Air. Про це написали у MacRumors.

Згідно з джерелом, інсайдер Росс Янг поділився свіжими подробицями про майбутні девайси від Apple. Зокрема, йдеться про наступний MacBook Air і два нові iPad Pro.

Якщо говорити про MacBook Air, то, за словами Янга, цей ультрабук стане ще кращим, ніж зараз. Головною фішкою новинки буде OLED-дисплей – чутки про впровадження такої матриці в Air ходять уже кілька років. Зважаючи на все, Apple нарешті встановить найсучасніший екран у MacBook Air наступного покоління; і без того відмінний ультрабук стане ще кращим і бажанішим для фанатів компанії. До речі, інсайдер вважає, що Air підтримуватиме оновлення зображення з частотою до 120 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується iPad Pro, то ці планшети також отримають OLED-дисплеї з підтримкою технології ProMotion. Нагадаємо, що зараз оновлену матрицю mini-LED має лише найбільший планшет лінійки – iPad Pro 12,9 дюйми. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.