lifecell пояснив, чому зникає мережа при відключенні електроенергії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор lifecell відповів, чому під час відключення електроенергії зникає зв’язок.

Так, на офіційній сторінці компанії в соцмережі абонент поскаржився, що коли немає світла, Київстар та Водафон продовжують працювати, а lifecell практично одразу зникає.

“Лайф починав із найдешевших тарифів – для бомжів і студентів, і зв’язок був такий собі. Зараз це, напевно, найдорожчий оператор, але й зв’язок найякісніший. Під час війни також. Але – поки що є світло. Не знаю, як де, але у Харкові за відключень Лайф зникав, як і Київстар. А Водафон сяк-так, але працював зв’язок, навіть інтернет тягнув потихеньку”, – написав клієнт, висловивши надію, що компанії вдасться впоратися з проблемою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У lifecell пояснили, що при відключенні електрики навантаження на мережу зростає, тому зв’язком можуть виникати складності.

“Час роботи тієї чи іншої базової станції в середньому без живлення (тільки на акумуляторах) кілька годин. Скільки саме залежить від кількості резервних батарей на тій чи іншій локації. lifecell постійно намагається збільшувати їхню кількість”, – відповів представник мобільного оператора.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.