Флагманський Samsung Galaxy S9 + розібраний і вивчений

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Умільці відомого ресурсу iFixit розібрали і оцінили складність ремонту нового флагманського смартфона Samsung – Galaxy S9 +. Він набрав 4 бали за шкалою ремонтопридатності від 1 до 10, стільки ж, скільки торішні Galaxy S8 і S8 +.

З плюсів фахівці iFixit відзначили модульність багатьох компонентів, завдяки яких їх можна замінювати незалежно один від одного. Заміна акумулятора «технічно можлива», але доступ до батареї являє собою чималий виклик для ремонтника. З однозначних мінусів – ламкість дисплея і заднього скла, що ускладнює початок ремонту, заміна екрану вимагає зняття заднього скла і розбирання всього смартфона, клей при цьому дуже міцний.

Нагадаємо, Samsung анонсувала Galaxy S9 і S9 + 26 лютого на виставці MWC 2018. Їх роздрібні продажі розпочнуться 16 березня 2018 року. В Україні доступне передзамовлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОferra.ru

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.