Топ-5 бездротових TWS-навушників для смартфона з найкращою якістю звуку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бездротові навушники сильно покращилися за останні кілька років і зараз можуть видавати цілком прийнятну для обивателя якість звуку. При цьому в плані зручності використання подібні рішення всуху виграють своїх провідних конкурентів. Так що, якщо ви досі користуєтеся старими дротовими навушниками і хочете поміняти їх на бездротові, то п’ятірку кращих за якістю звуку моделей.

№5 – Honor Choice CE79

Ціна: біля 1000 грн.

У бюджетному сегменті це одні з найкращих навушників щодо звучання. За рахунок внутрішньоканального форм-фактора модель демонструє об’ємний бас, який сподобається любителям відповідних жанрів музики. Ергономіка при цьому на рівні, а вологозахист IP54 дозволяє використовувати навушники у залі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

№4 – Samsung Buds 2

Ціна: біля 3 500 грн.

Корейські навушники можуть занести до себе актив 29 годин автономної роботи. Протягом усього цього часу власник насолоджуватиметься чистим та збалансованим звуком. З додаткового функціоналу варто відзначити наявність бездротової зарядки, систему активного шумоподавлення, яка тут не для галочки та вивірену ергономіку, що дозволяє користуватися навушниками протягом тривалого часу без перерви.

№3 – Huawei FreeBuds Pro

Ціна: біля 5 000 грн.

Стильні навушники від китайців здатні пропрацювати на одному заряді до 7 годин. У поєднанні з підзарядкою від кейсу час автономної роботи можна продовжити до 30 годин. Є зручне сенсорне керування, система активного шумоподавлення та підтримка бездротової зарядки. Що стосується звуку, наголос зроблений на низькі частоти, але й інші звучать цілком прийнятно.

№2 – Sony WF-1000XM3

Ціна: біля 7 000 грн.

Флагманські навушники Sony, які дивують не лише своїм унікальним дизайном, а й якістю звуку. Він тут чистий, без хрипоти на високій гучності і тішить соковитим басом. Час автономної роботи при цьому становить 8 годин, а система активного шумоподавлення з легкістю відсікає сторонні шуми.

№1 – AirPods Pro

Ціна: біля 10 000 грн.

Флагманські навушники від Apple гарантовано сподобаються своїм звучанням як обивателям, так і вимогливим аудіофілам. Звук виходить збалансованим, що дозволяє комфортно слухати музику будь-яких жанрів, а час автономної роботи може досягати 24 годин. Окремо відзначимо еталонну роботу системи активного шумоподавлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.