Конкурента iPhone 14 Pro Max протестували на потужність

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy S23 Ultra з’явився у бенчмарку Geekbench. Він показав приріст у продуктивності на тлі актуального покоління Samsung Galaxy S22 Ultra і майже зрівнявся з основним конкурентом iPhone 14 Pro Max. 

Galaxy S23 Ultra під номером SM-S918U набрав 1521 в однодерному тесті та 4689 балів у мультиядерному. S22 Ultra у цьому ж тесті видав 1157 та 3307 очок. iPhone 14 Pro-Max у ньому ж набрав 1879 і 4664 бали відповідно. 

Таким чином, він виявився слабшим за iPhone 14 Pro‌ Max в одноядерному тесті і зрівнявся в мультиядерному. Galaxy S23 Ultra буде працювати на процесорі Snapdragon 8 Gen 2 або аналогу з сімейства Exynos. iPhone 14 Pro‌ Max працює на Apple A16 Bionic. 

Samsung Galaxy S23 Ultra буде презентовано на початку 2023 року, орієнтовно у січні. Це буде основний і швидше за все єдиний конкурент iPhone 14 Pro Max. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.