Нову Windows 11 встановили навіть на 12-річний ноутбук із двоядерним процесором

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувач Reddit розповів, що зміг встановити нову операційну систему Windows 11 22H2 на ноутбук 12-річної давності Acer Aspire 7740. Так, він офіційно не має потрібних технічних характеристик, але обійти це допомогла спеціальна програма.

В основі Acer Aspire 7740 лежить двоядерний процесор Core i5-580M. Він, звичайно, не підтримує TPM і не входить до списку сумісних із Windows 11. Однак редитор використав програму Rufus 3.20, яка дозволяє обійти апаратні обмеження TPM/RAM/CPU. Користувач стверджує, що все працює як за помахом чарівної палички.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.