iPhone 14 коштує дешевше, ніж iPhone 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними MyDrivers , випущений нещодавно iPhone 14 з 256 ГБ пам’яті продається в Китаї за 870 доларів, тоді як торішня модель iPhone 13 з накопичувачем такого ж обсягу коштує 876 доларів. Склалася унікальна ситуація — новинка Apple виявилася дешевшою за старий пристрій.

Модель iPhone 14 має вкрай невеликий попит, тому магазинам доводиться знижувати ціни. Причина полягає в тому, що за своєю начинкою цей смартфон майже не відрізняється від iPhone 13. При цьому моделі iPhone 14 Pro і 14 Pro Max набагато більш популярні, і вони не подешевшали з моменту початку продажів.

Ще дивніша ситуація з iPhone 14 Plus. У нього майже така сама начинка, як у iPhone 14, але більший екран, а торік подібної моделі не було. При цьому він подешевшав у Китаї відразу після випуску: рітейлери побачили слабкий інтерес і знизили ціну на 400 юанів (близько $60).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.