Google оновив пошук і він став більш чесним

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Компанія Google оновила свою пошукову систему. Про це пишуть у 9to5Google.

Згідно з джерелом, Google змінила інтерфейс відображення пошукової видачі, щоб зробити стрічку зручнішою та наочнішою для користувача. Зокрема, зроблено такі зміни:

  • Тепер на кожному результаті пошукової видачі відображатиметься ім’я сайту, його повна адреса та іконка-логотип. Це допоможе правильно ідентифікувати результати пошуку та зорієнтуватися у них.
  • Збільшено шрифт назви кожного пункту видачі – тепер вони краще виділяються і не губляться серед іншого тексту і гіперпосилань.
  • Проплачені результати видачі тепер відзначаються більш помітним чином: такі пункти отримали напис «Спонсовано», який став помітнішим завдяки жирному чорному шрифту та розташування в першому рядку. Google хоче, щоб цей маркер був «помітним та зрозумілим».
«Цей новий ярлик та його помітне розташування … відповідають нашим високим стандартам, щоб [рекламу] можна було відрізнити від результатів пошуку, і ґрунтуються на наших зусиллях, спрямованих на те, щоб зробити інформацію про платний контент зрозумілою», — пише компанія на своєму офіційному. сайт. 
На даний момент частина цих нововведень доступна лише англійською, французькою, німецькою та японською мовами, а в найближчі кілька тижнів функції будуть розгорнуті для інших мов. Апдейт торкнеться як мобільного додатка Google Search, так і веб-версії пошукача. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.