Китайці спішно позбавляються iPhone 14 Plus. В чому причина?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через низький попит на iPhone 14 Plus ціни на девайс нижчі за офіційні на 145 доларів.

Інформація поділився закордонний ресурс MyDrivers. Перекупи і сторонні торгові майданчики, чекаючи високого попиту, на користь закупилися смартфонами iPhone 14 Plus. Однак, як і iPhone 14, модель не набула очікуваної популярності і розпродається нижче за офіційну вартість.

Знижка залежить від початкової ціни та обсягу пам’яті. Версія з 512 ГБ пам’яті скинула близько 1000 юанів або приблизно 145 доларів. Тепер продавці просять за смартфон 1220 доларів замість 1365 доларів, встановлених в офіційних магазинах Apple. iPhone 14 Plus з 256 ГБ пропонують за 1025 доларів замість 1110 доларів, а iPhone 14 Plus зі 128 ГБ – за 915 доларів замість 985 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Флагманські моделі iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max, як і раніше, користуються високим попитом, у тому числі на моделі зі 128 ГБ пам’яті. Девайси складно знайти навіть у сторонніх магазинах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.