Xiaomi припинила технічну підтримку ще трьох смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Учора компанія Xiaomi офіційно оголосила про те, що припинила післяпродажне обслуговування шести моделей своїх смартфонів, випущених у 2018 та 2019 роках.

Йдеться про Xiaomi Mi 8, Xiaomi Mi 9 SE, Xiaomi Mi 9 Explorer Edition, Xiaomi Mi 9, Redmi K20 Pro, а також Redmi K20 Pro Premium.

Тобто, виробник припинив випуск запасних частин для даних апаратів, і з ремонтом цих моделей в офіційних сервісних центрах можуть виникнути проблеми. Однак у фірмовому сервісі можуть протестувати пристрій та діагностувати можливу несправність, а повноцінний ремонт зможуть здійснити сторонні сервіси.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, Xiaomi також виключила Redmi K20 Pro і Redmi K20 Pro Premium з програми з заміни акумуляторів, що діє в Китаї. Очевидно, з тієї ж причини – батареї цих апаратів більше виробляються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.