Перший складний смартфон Google вийде вже на початку 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні відбувся анонс свіжих флагманів Google – Pixel 7 та 7 Pro. Але як же перший складний смартфон бренду?

Адже частина інсайдерів заявляла, що компанія представить апарат також 6 жовтня у рамках Made By Google. Насправді, у пошукового гіганта трохи інші плани.

Так, анонс та демонстрація дебютного смартфона Google із гнучким дисплеєм намічено на I квартал 2023 року. Можливо навіть, що станеться це одночасно з релізом представленого кілька днів тому фірмового планшета Pixel Tablet.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є версія, що називатиметься телефон Pixel Notepad. Зовні він нагадуватиме Oppo Find N, при цьому основна камера робитиме знімки з роздільною здатністю 64 Мп, а селфі-модуль – 10,8 Мп.

Очікується, що складний Pixel отримає чіп Google Tensor G2 як основу. З коробки пристрій має працювати під керуванням Android 13. Оперативної пам’яті у ньому буде 12 ГБ, а постійної – 512 ГБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.