Google допоможе продовжити життя акумулятора вашого смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім змін у медіаплеєрі, оновлення Android 13 QPR1 Beta 2 дозволило включити функцію “Battery Health” на телефонах Pixel, завдяки якій ви зможете “переглянути стан батареї” та отримати “поради щодо продовження терміну служби батареї”.

Максимальна ємність акумулятора відображатиметься у відсотках, як на iPhone, Watch або Mac. . Ви можете натиснути на процентне співвідношення, щоб отримати докладнішу інформацію. Google також зазначає, що відсоткове співвідношення – це “приблизний вимір ємності акумулятора в порівнянні з новим. Зниження ємності може призвести до меншої кількості годин роботи між зарядками”.

Функція також дасть поради про продовження життя батареї, наприклад:

  • Увімкніть адаптивну зарядку: Адаптивна зарядка збільшує термін служби батареї, що покращує її здоров’я.

  • Оновіть програмне забезпечення до останньої версії: Переконайтеся, що на вашому пристрої Pixel використовується остання версія Android.

  • Знайдіть найкращі адаптери для заряджання: Підберіть зарядний пристрій, який відповідає як потрібній потужності, так і стандарту заряджання.

Battery Health для телефонів Pixel, ймовірно, буде запущений з Android 13 QPR1, вихід якого запланований на грудень. Поки неясно, які саме пристрої отримають цю функцію, і не виключено, що вона буде доступна тільки для нових пристроїв, таких як Pixel 7 та 7 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.