Xiaomi Civi 2: перші знімки на фронталку та нові подробиці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi позиціонує смартфон Civi 2 як «модель із найкращою селфі-камерою». Незадовго до релізу новинки в мережу потрапили приклади знімків, зроблених на подвійну фронталку гаджета, а також інша цікава інформація про його тильний модуль і варіанти забарвлень корпусу.

За даними мережевих інсайдерів, подвійний 32-мегапіксельний селфі-модуль смартфона з функцією автофокусу матиме значення діафрагми f/2.0 на основному модулі, і f/2.4 – на ширококутному з кутом огляду 100°.

Головний датчик тильної камери – 50-мегапіксельний Sony IMX766 з апертурою f/1.8. Про характеристики додаткових сенсорів інформації поки що немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Всі забарвлення смартфона

Повідомляється, що у продаж Xiaomi Civi 2 надійде в сірому, білому, рожевому та блакитному кольорах. Реліз новинки заплановано на 27 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.