Кожен другий американець вибирає iPhone – Counterpoint Research

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітична фірма Counterpoint Research підрахувала, що продаж iPhone в США вперше обігнав пристрої на базі Android. Смартфонами Apple користується кожен другий американець.

База активних користувачів iPhone подолала позначку в 50% від усіх смартфонів, що використовуються в США в другому кварталі 2022 року. Друга половина припадає на пристрої від 150 інших виробників смартфонів, включаючи Samsung, Google, Lenovo, Xiaomi, OnePlus, Oppo та багатьох інших.

«Операційні системи подібні до релігій — істотних змін не відбувається. Але за останні чотири роки відтік користувачів Android до iOS постійно збільшувався», – заявив директор з досліджень Counterpoint Джефф Філдхак.

Найімовірніше, Apple зможе переманити більше користувачів Android-пристроїв найближчим часом, оскільки вже наступного тижня компанія представить нову серію iPhone 14.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.