У Мережі з’явилося живе фото iPhone 14 Pro у чотирьох різних кольорах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі нещодавно була опублікована фотографія, на якій наживо показали майбутні флагманські смартфони iPhone 14 Pro від американської компанії Apple. Причому, в одному кадрі автори зібрали пристрої у чотирьох різних кольорах: білому, золотому, чорному та фіолетовому.

Примітно, що багатьом користувачам новий стандартний колірсмартфона від компанії із Купертіно не сподобався. Судячи з найперших відгуків у соціальних мережах, багато хто з шанувальників бренду негативно сприйняв включення до лінійки фіолетового виконання пристроїв. За їхніми словами, цей колір суттєво поступається торішньому синьому.

До речі, трохи раніше в мережі також було опубліковано відео, автор якого підтвердив, що фіолетовий колір iPhone 14 Pro насправді з’являється лише в тому випадку, якщо дивитися на пристрій під певним кутом. У решті випадків корпус смартфона більшою мірою виглядає як синій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація нових флагманських смартфонів від Apple ще не відбулася, її очікують у першій половині вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.