У Microsoft Edge з’явиться функція з Opera та Chrome

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тестувальники бета-версії Microsoft Edge повідомляють, що у браузері з’явилася спеціальна функція, як у Opera та Google Chrome. Перші користувачі бета-версії показали скріншот бічної панелі та знайшли відмінності від аналогів в інших браузерах.

Бічна панель з’явилася у бета-версії Microsoft Edge 104.0.1293.63. За словами розробників браузера, основний сенс впровадження панелі – дозволити користувачеві відкрити потрібний сайт або програму без закриття поточного активного вікна.

На скріншотах від бета-тестерів видно, що за замовчуванням є пошук, Microsoft Office, Outlook, ігри, інструменти за типом закладок і Discover. Останній сервіс нагадує простий пошук, але з урахуванням контексту сторінки. Також розробники зазначають, що ігри з бічної панелі запускатимуться у новому вікні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Судячи з перших відгуків тестерів, панель не можна налаштувати і цим вона поступається аналогам Google Chrome і Opera. Браузер від Google почав тестувати таку функцію ще у червні 2021 року, а ось перша панель для розширень у Opera з’явилася у березні 2015-го. Можливо, розробники Microsoft додадуть можливість кастомізації панелі у стабільні версії Edge.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.