realme Buds T100: бюджетні наушники з автономністю 28 годин

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вслід за смартфоном realme 9i компанія представила нові TWS-наушники Buds T100. Іх ключовою особливістю стало поєднання доступної ціни та внутрішньої автономності. По заявленню виробника, вдали від розетки бюджетний аксесуар здатний заробити більше суток.

Компактні наушники оснащені 10-мм драйверами з композитною діафрагмою для більш глибоких басов і підтримують функцію еквалайзера через мобільний додаток realme Link. На вибір користувача надаються три пресети: Bright для більш чіткого голосу, Balanced і Bass Boost+ з посиленими низькими частотами.

Новинка також підтримує ігровий режим (зниження затримки до 88 мс), який активується довгими натисканнями на оба навушника. Модуль Bluetooth 5.3 забезпечує не тільки швидке і стабільне споживання, але і захист від поміху і знижене енергоспоживання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Функція шумоподавлення AI ENC вилучає навколишній звук і ізолює його, щоб зробити голос більш чітким під час телефонних розмов. Крім того, в гарнітурі є режим посилення гучності, що підвищує вихідний «потік» з 97 до 102 дБ. Заявлена ​​автономність самих наушників становить до 6 годин, а з урахуванням підзарядки від кейса — до 28 годин.

Гарнітура в чорному та білому кольорах поступить у продаж 24 серпня за ціною $18. Про терміни появи новинки за пределами ринку Індії виробник поки не об’являв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.