Найтонший iPhone представлять у 2025 році

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Apple, швидше за все, представить своє 16 покоління iPhone у вересні, але вже є припущення про наступну лінійку смартфонів Apple, очікуваної в 2025 році. Від інсайдерів Reuters стало відомо, що Apple працює над особливо тонкою моделлю iPhone, яка буде представлена ​​разом із iPhone 17 у 2025 році. Чутки про це ходили й раніше.

Реклама

Як повідомляє Reuters, проект матиме внутрішню кодову назву D23. Інформаційна агенція пише, що тонкий iPhone оснащений процесором Apple A19. Спрощуючи свій найважливіший продукт, Apple, як кажуть, має намір надати iPhone більше привабливості і суттєво оновити його дизайн. На світовому ринку смартфонів Apple насамперед бореться зі своїми конкурентами Samsung та Huawei/Honor.

Декілька днів тому Apple представила свій новий, особливо тонкий iPad Pro. Великим питанням для зацікавлених сторін є міцність пристрою.

Повідомляється, що ціна тонкого iPhone відносно висока. За даними Business Insider, вона повинна бути вищою за ціну iPhone Pro Max. У Європі ця модель iPhone зараз коштує від 1449 євро.

Однією з найбільших проблем особливо тонких смартфонах є розміщення основних камер. Apple могла б вирішити проблему, перемістивши камери на верхній центральний край iPhone.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ