iOS 18 буде використовувати штучний інтелект у сповіщеннях, календарі та фоторедакторі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Інсайдер і журналіст Марк Гурман з Bloomberg розкрив деякі подробиці про можливості штучного інтелекту в iOS 18.

Реклама

За даними Гурмана, компанія покращить голосові можливості Siri, надавши їй більш розмовного вигляду і додасть функції, які допоможуть користувачам у повсякденному житті. Apple називає цю інновацію “проактивним інтелектом”.

Також серед можливостей ШІ в iOS 18 буде автоматичне підсумовування повідомлень iPhone, надання короткого огляду статей новин і розшифровка голосових нотаток. Крім того, нейромережі зможуть автоматично заповнювати календар та пропонувати програми. Деякі покращення торкнуться вбудованого фоторедактора, але Гурман стверджує, що вони не будуть настільки вражаючими, як функція ШІ в додатках Adobe.

Головне, що Apple хоче реалізувати обробку всіх нейромережевих фіч на самих пристроях. Ще інсайдер уточнив, що аналог ChatGPT від Apple практично не використовуватиметься у всіх функціях штучного інтелекту.

Очікується, що Apple розкриє всі подробиці про нейромережні функції та ШІ вже 10 червня в рамках Всесвітньої конференції розробників WWDC 24.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: