Топ-7 найкращих смартфонів Motorola літа 2022 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони Motorola давно користуються репутацією найкращих бюджетних пристроїв, які є втіленням фрази “дешево та сердито”. І користувачам смартфонів з обмеженим бюджетом було б розумно розглянути їх при покупці нового смартфона.

Крім смартфонів середнього та преміум-класу, Motorola також має кілька недорогих пристроїв, які довели свою приголомшливу працездатність.

У модельному ряді компанії є складний смартфон. А це означає, що який би смартфон ви не шукали, в лінійках цього бренду ви знайдете те, що відповідатиме вашим потребам і уподобанням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У компанії Motorola є три основні лінійки смартфонів: Moto E , Moto G та Motorola Edge , а також кілька індивідуальних моделей у категоріях складних та захищених пристроїв. Загалом, знайти ідеальний для вас смартфон від Motorola не так вже й складно.

1. Motorola Moto G200

Moto G200 балансує між поняттями “бюджетний смартфон” та “смартфон середнього класу”, але він набагато доступніший, ніж більшість пристроїв з аналогічними характеристиками.

За відносно невисоку ціну ви отримуєте великий 6,8-дюймовий екран з роздільною здатністю 1080×2460 пікселів, ємну батарею на 5000 мАг, потужний процесор Snapdragon 888+ та основну камеру на 108 Мп.

Крім того, Moto G200 має підтримку мереж 5G і виступає як альтернатива смартфонам флагманської лінійки Moto Edge . А доступність цього смартфона є його найбільшою перевагою.

У той же час, щоб досягти такої помірної вартості, компанії довелося піти на деякі компроміси – у Moto G200 використовується не OLED дисплей, зарядка на 33 Вт повільніша, ніж у деяких конкурентів, а сам смартфон, враховуючи розмір екрана, виглядає досить громіздким.

Але це невеликі претензії у порівнянні з тим, що може запропонувати Moto G200. Тому, якщо ви шукаєте відмінний смартфон від Motorola або просто хороший смартфон, який не вдарить вас сильно по кишені, це найкращий варіант.

2. Motorola Moto G22

У той час як Moto G100 і G200 лише технічно є частиною лінійки бюджетних пристроїв від Motorola , Moto G22 це найкращий смартфон з цього списку, який є “справжнім” бюджетником, враховуючи його ціну.

Так що Moto G22 буде найкращим варіантом для людей, яким не потрібні високі технічні характеристики, а просто потрібен недорогий та добротний смартфон, так звана “робоча конячка”.

Два основних плюси Moto G22 – це його якісне складання і тривалий час автономної роботи, якщо це те, що вам потрібно від смартфона, вам пощастило. Низька ціна – це просто вишенька на торті.

Знову ж таки, компромісами в цьому смартфоні є: недорога матриця екрану, відсутність підтримки мереж 5G та обмежені можливості системи камер (хоча при хорошому освітленні знімки виходять дуже непоганими).

Загалом, якщо вам не потрібен багатофункціональний смартфон, а потрібний просто корисний мобільний пристрій для повсякденного використання, Moto G22 може стати вашим найкращим вибором.

3. Motorola Defy

Motorola Defy – це не типовий смартфон компанії. Насправді це міцний пристрій, а це означає, що він призначений для роботи на відкритому повітрі – смартфон захищений від падінь, має батарею великої ємності та кріплення зі зручним ремінцем.

Motorola позиціонує цей смартфон як захищений пристрій, призначений для використання представниками робітничих професій, наприклад постачальниками їжі, велосипедистами і т.д.

Motorola Defy чудово справляється зі своїм завданням – вбудований ремінець, міцна конструкція та тривала гарантія сприяють тому, щоб ви почували себе впевненіше при роботі з цим смартфоном.

Звичайно, це не ідеальний смартфон у деяких технічних аспектах: у нього не така висока продуктивність, тому грати у вимогливі ігри на ньому не вийде, і його камери теж бажають кращого.

Тим не менш у Motorola Defy дуже багато шанувальників і на нього безперечно варто звернути увагу, якщо у вас є звичка часто упускати свій смартфон.

4. Motorola Moto G100

Дивно було б називати смартфон середини 2021 року старим, але все ж таки Moto G100 був витіснений смартфоном G200 за багатьма параметрами, в тому числі і за ціною.

Moto G100 знаходиться на вершині лінійки G -серії 2021 року, і є свого роду духовним наступником смартфонів Edge 20 , випущених кількома місяцями раніше.

Це чудовий бюджетний смартфон. У Moto G100 швидкий процесор Snapdragon 870 , пристойні камери з 64 Мп основним модулем, ємна батарея на 5000 мАч і досить зручний сканер відбитків пальців.

З можливостей Moto G100 можна відзначити режим Ready For , який дозволяє підключити до смартфону дисплей, клавіатуру та мишу за допомогою спеціальної док-станції, перетворюючи пристрій на повноцінне робоче місце.

5. Motorola Moto G30

Лінійка Moto G переважає в цьому списку в основному тому, що це найнасиченіша лінійка смартфонів компанії Motorola , а Moto G30 – один із найяскравіших її представників.

У Moto G30 напрочуд багато для смартфона бюджетного класу: великий обсяг вбудованої пам’яті (64/128 Гб), батарея на 5000 мАг і міцний пластиковий корпус, який гарантує, що смартфон зможе витримати кілька серйозних падінь.

Тим не менш, у Moto G30 є і деякі недоліки, які, наприклад, відображаються в некоректній роботі сканера відбитків пальців, так що це не ідеальний смартфон, але з іншого боку він не займає верхні позиції списку кращих смартфонів Motorola.

6. Motorola Edge 20 Lite

Наймолодший представник флагманської лінійки смартфонів Motorola коштує менше, ніж G100 і має безліч аналогічних характеристик.

Різниця тут у тому, що в той час як смартфони лінійки Moto G є надійними універсалами, Edge 20 Lite прагне справити враження у кількох ключових областях, а саме в камерах (з основною камерою на 108 Мп) та дисплеї (6,7-дюймовий, контрастний OLED ).

І все ж таки з приводу Edge 20 Lite виникають змішані почуття. Він досяг успіху в деяких областях, але відстав в інших, особливо через напрочуд короткий час автономної роботи і ненадійної роботи системи камер в цілому.

Це непоганий смартфон, але є причини, з яких Edge 20 Lite не найкращий смартфон у цьому списку. Особливо, якщо ви шукаєте бюджетний смартфон від Motorola , тобто варіанти кращі.

7. Motorola Moto G10

Якщо розглядати Motorola Moto G10 , як більш дешевий аналог смартфону Moto G30, він має багато тих же переваг, включаючи ємний акумулятор, міцний корпус та великий екран.

Багато чого з того, що вам може сподобатися в Moto G30 тут теж є. Різниця лише в тому, що Moto G10 дешевше і має дещо гірші характеристики як компроміс.

Процесор Snapdragon 400 -ї серії вже занадто повільний за сучасними мірками, тому G10 поступається G30 , але якщо ви не завантажуєте смартфон ресурсомісткими завданнями, продуктивності G10 вам цілком вистачить.

Варто зазначити, що Moto G10 – найдоступніший смартфон у цьому списку. Тому, якщо вас хвилює лише ціна, можливо G10 буде для вас дуже привабливим варіантом.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.