Apple Vision Pro 2 може використовувати більше технологій Samsung і бути дешевшим

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Перша гарнітура змішаної реальності Vision Pro від Apple, можливо, не змогла змінити світ через свою високу ціну та відносно недопрацьований набір функцій. Незважаючи на це, Vision Pro, схоже, знаменує собою початок нової категорії пристроїв для Apple. Іншими словами, це може бути не одноразовий пристрій, а початок нової серії, яка поступово почне залишати більший слід у світі технологій. І, як повідомляється, Apple вже працює над продовженням.

Реклама

Висока ціна Vision Pro може бути одним з найвищих бар’єрів, але згідно з новими чутками, 2-е покоління Apple Vision Pro буде дешевшим. Він може коштувати від $1,500 до $2,500. Поточна ціна Vision Pro 1-го покоління починається від $3,500.

Apple, ймовірно, доведеться знизити ціну на Vision Pro 2, оскільки все більше компаній, включаючи Samsung, вийдуть на ринок змішаної реальності. Samsung, Google і Qualcomm працюють над новою власною гарнітурою XR, і Samsung або Google можуть представити її пізніше цього року за ціною нижче 3500 доларів.

Samsung постачатиме пам’ять для Vision Pro 2

Згідно з тими ж чутками, Samsung постачатиме Apple більше компонентів для Vision Pro 2-го покоління. Зокрема, корейський технологічний гігант постачатиме оперативну пам’ять LLW DRAM.

Інші чутки також вказують на те, що дисплей для Vision Pro 2 може постачати Samsung Display. Поточна модель використовує мікро-OLED-панелі Sony. Однак підрозділ дисплеїв Samsung готується до нового ринку VR і, як повідомляється, готовий виробляти панелі OLEDoS (OLED на кремнії).

Що стосується ціни Vision Pro 2, то, якщо ці повідомлення вірні, ще належить з’ясувати, як Apple знизить вартість 2-го покоління. Окрім оптимізації ланцюжка поставок і компенсації витрат за рахунок збільшення обсягів виробництва і попиту, одна з теорій полягає в тому, що Apple може здешевити Vision Pro 2, відмовившись від зовнішнього екрану EyeSight.

З іншого боку, панель EyeSight є однією з найбільш унікальних особливостей Vision Pro і основним маркетинговим інструментом для Apple, тому компанія, можливо, не захоче позбуватися її найближчим часом. У будь-якому випадку, якщо останні чутки відповідають дійсності, Vision Pro 2 надійде в продаж у 2026 році.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоsammobile.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ