Названо найкращі смартфони за часом роботи від акумулятора на 2024 рік

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Ведучий YouTube-каналу Quke.ru перерахував найкращі за автономністю смартфони на сьогодні.

Реклама

Blackview 9300 Pro . Він оснащений акумулятором на 15080 мА * год. Важливо при цьому розуміти, що велика батарея передбачає велику вагу смартфона. Так, у цієї моделі маса складає 500 г.

Honor X7B/X9B . Honor X7B має батарею на 7000 мА год, процесор Snapdragon 680, дисплей IPS. Що стосується X9B, то він має акумулятор на 6000 мА год, дисплей AMOLED, вигнуте скло. Відрізняються обидва смартфони відмінною продуктивністю, автономністю, енергоефективністю.

Реклама

Honor Magic 6 Pro . Це смартфон уже флагманського рівня. Він поєднує гарний акумулятор та добре оптимізовану прошивку.

Huawei Nova Y91 . Апарат має акумулятор на 7000 мА*г. Але слід розуміти, що на Huawei немає Google-сервісів. Також екран у Nova Y91 – IPS, немає супершвидкої зарядки.

Huawei Nova Y72 . Трохи простіше в порівнянні з моделлю вище. Батарея має на 6000 мА*г.

Tecno Pova 6/6 Neo . Лінійка смартфонів має акумулятор на 6000 мА*ч. Процесор у них теж непоганий, точно не гірший, ніж на Honor. Матриця ж на Pova 6 – IPS, на 6 Neo – AMOLED. Вистачить їх щонайменше на два дні середньої експлуатації.

Samsung Galaxy A55 . Він отримав акумулятор на 5000 мА * год, Exynos 1480. Зарядки з ним в комплекті немає, і максимальна потужність – 25 Вт. Проте саме за автономністю це один із найкращих смартфонів середнього класу.

Nothing 2a . Модель має цікавий процесор, гарний дисплей, стерпну камеру. Батарейка у неї стандартна: 5000 мА*год. Автономність у цього смартфона точно вища за середній.

OnePlus 12 . Оснащений акумулятором на 5500 мА*год. Процесор тут – Snapdragon 8 Gen 3, дуже гарна прошивка. Це універсальний флагман із гарною автономністю.

Samsung Galaxy S23 Ultra . Це один із найкрутіших за автономністю флагманів, які взагалі можна взяти сьогодні.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ