Motorola Moto G32 з чіпом Snapdragon 680, великим екраном та камерою на 50 Мп представлений офіційно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Motorola представила новий середньобюджетний смартфон Moto G32 із чіпсетом Snapdragon 680, 6,5-дюймовим LCD-дисплеєм із частотою оновлення 90 Гц та камерою на 50 Мп.

Moto G32 отримав 6,5-дюймовий LCD-дисплей з роздільною здатністю FHD+, частотою оновлення 90 Гц та вирізом під селфі-камеру на 15 Мп. На задній панелі розташовані три камери: основна на 50 Мп, надширококутна на 8 Мп з кутом огляду 118 ° та макромодуль на 2 Мп.

Смартфон оснащений чіпсетом Snapdragon 680, 4/6 ГБ оперативної та 64/128 ГБ вбудованої пам’яті, а також акумулятором ємністю 5000 мАч з підтримкою швидкого заряджання потужністю 30 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед інших особливостей Moto G32 – слот для картки microSD, Wi-Fi 5 (ac), Bluetooth 5.2, NFC-модуль, стереодинаміки, захист від вологи та пилу за стандартом IP67, порт USB-C та 3,5-мм роз’єм для навушників.

Новинка вже доступна в деяких країнах за ціною 210 євро за версію 4/64 ГБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.